PISARNIŠKA JOGA | NINA TREBEC | SOVVELUNG
14542
page,page-id-14542,page-child,parent-pageid-15850,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,,qode-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive

POMEN BESEDE SOVVELUNG

LOGO_SOVVELUNG_500

Ime podjetja Sovvelung izhaja iz pomenov različnih run. Rune so starodavna skandinavska pisava, ki se danes uporablja predvsem za prerokovanje, zaščito in blagoslov.
Glavnino imena Sovvelung izpolnjuje runa Sowelu, ki je runa, ki predstavlja energijo sonca. Simbolizira življenjsko moč, celostnost, popolnost. Sowelu pomeni celoto, v katero smo vsi povezani in kateri vsi pripadamo. Pomeni tudi, da poskušamo ta vir svetlobe najti v sebi in v našem odnosu s svetom.
Moč rune Sowelu uravnoveša črka N oziroma runa Nauthiz. Ta runa predstavlja izziv sebstvu. Vsak od nas ima v sebi svoje temne kotičke in runa Nauthiz sveti s svojo lučjo v te prostore, jih privabi na površje, da se z njimi lažje soočimo in jih razrešimo. Narava te rune nas nagovarja, da sprejmemo, kar je treba sprejeti in pustimo oditi ali spremenimo tisto, česar ne potrebujemo. Nagovarja nas, da smo iskreni do sebe in govori o naših osebnih omejitvah, ter nas uči, da moramo zato, da bomo lahko napredovali, sprejeti določene spremembe in iti skozi določene bolečine. Te lekcije so podlaga naši sreči.
Črka G oziroma runa Gebo predstavlja vse vrste naših odnosov – do sebe, do partnerja, prijateljev, družine, narave, sveta; do vsega kar je. Predstavlja popolno ravnotežje, aspekt prejemanja in dajanja. Gebo se uporablja za krepitev odnosov in prinašanje sreče.

 

Zadnje štiri črke imena Sovvelung tvorijo angleško besedo lung, ki pomeni pljučno krilo.  Pljučno krilo povezujemo z dihom in dihanjem, dihanje pa s kisikom in življenjem samim. Brez diha nas ni.

 

Za pomoč pri izbiri ustreznih run za ime podjetja se zahvaljujem Vesni Kravcar.